Ovaj proizvod omogućuje spremanje vaših kolica u krovnu kutiju gdje su zaštićena od vremenskih uvjeta.

DOSTUPNO: po narudžbi

CIJENA: na upit


Kontaktirajte nas

Stop unošenju kolica preko volana!

Zaslužujete bolje


Lako i jednostavno korištenje

Jednostavna, praktična i štede prostor

Zamislite to kao uslugu parkiranja za vaša invalidska kolica. Kada sjednete u svoj automobil, krovna kutija će se umjesto vas pobrinuti za vaša invalidska kolica. Kada budete spremni napustiti automobil, krovna kutija će vam dovesti invalidska kolica. Između toga su sigurno pohranjene u krovnoj kutiji otpornoj na vremenske uvjete. To je izvrsno rješenje za neovisne vozače, kao i za putnike.

Rješenje bez prljavštine

Budući da vaša invalidska kolica nikada ne dodiruju unutrašnjost vašeg automobila, ne morate brinuti o prljavštini i blatu na kotačima. Krovna kutija je otporna na vremenske uvjete te su vaša invalidska kolica zaštićena od vremenskih nepogoda.

Puni kapacitet sjedala

Krovna kutija jedno je od rijetkih rješenja za prijevoz invalidskih kolica koja ne zauzimaju prostor za sjedenje ili skladištenje u vozilu. Ako ste kupili automobil s pet sjedala, on će ostati petosjed čak i nakon što ga prilagodite krovnom kutijom.

Brzi rad

Za utovar ili preuzimanje vaših invalidskih kolica potrebno je samo 30 sekundi. Ulazak ili izlazak iz vaših invalidskih kolica vrlo je jednostavan, samo pritisnite odgovarajuću tipku na daljinskom upravljaču.

Prilagodljiv

Izvorna boja krovne kutije je bijela, ali samo vaša mašta postavlja granicu kako može izgledati. Kućište može biti obojano ili obloženo vinilom kako bi odgovaralo vašem automobilu ili kako bi se istaknuo na bilo koji način.

Jedna veličina odgovara svima

Krovna kutija prikladna je za korištenje s većinom modela i marki automobila. Najvažnije je da se automobil može opremiti krovnim nosačem. Što se tiče invalidskih kolica, krovna kutija može primiti većinu modela sklopivih okvira težine do 20 kg. Kako biste bili sigurni da se krovna kutija može koristiti s vašim automobilom i invalidskim kolicima, obratite se svom lokalnom prodavaču.

Nema trajne izmjene

Budući da se krovna kutija montira pomoću standardnog krovnog nosača, ne zahtijeva nikakve stalne izmjene na vašem automobilu. Kabeli za napajanje skriveni su iza vjetrobranskog stakala i koriste postojeće kabelske kanale za ulazak u unutrašnjost automobila. Ovo zadržava preprodajnu vrijednost vašeg automobila i omogućuje prijenos krovne kutije na vaš novi automobil.

Parkiranje u uskim prostorima

Još jedna značajka krovne kutije je da možete paralelno parkirati, a da ne morate brinuti hoćete li moći otvoriti prtljažnik. Što se tiče standardnih parkirnih mjesta, to je također vrlo usko rješenje. Zaista vam ne treba više prostora pored vašeg automobila od širine vaših rasklopljenih kolica. Sve dok imate prostora za prelazak na invalidska kolica, krovna kutija će odraditi svoj posao.


Tehnički podaci

Dimenzije – krovna kutija

Duljina 1430 mm
Širina1310 mm
Visina460+100* mm
Proširenje910 mm
Duljina lanca1090 mm
*Tijekom rada proizvod se produžuje dodatnih 10 cm u visinu.

Dimenzije – kolica za OSI

Sklopljena visina930 mm
Visina sklopljenog vrha/sjedala830 mm
Sklopljena širina350 mm

Ispitivanje

Test ciklusa odobren (10.000)
Odobren test sudara
EMC test odobren
Klimatski test odobren

Težina i nosivost

Kapacitet podizanja20 kg
Težina jedinice55 kg

Proizvod dobavlja BraunAbility Europe AB pod nazivom Chair Topper®