Krovna ploča za označavanje osobnih vozila

Vozila za obuku vožnje moraju imati ploču za označavanje vozila s upisanim tekstom „AUTOŠKOLA“ i koja mora biti u skladu s važećim Zakonom i Pravilnikom RH.

Na vozilima B kategorije ploča za označavanje vozila autoškole mora biti ispisana s obje strane i mora biti postavljena na najvišem mjestu na vozilu, a to je krov, te mora biti čitljiva s prednje i sa stražnje strane vozila.

Ploča koja se nalazi u našoj ponudi jedna je iz asortimana našeg inovativnog programa i kao takva je i patentirana.

Ploča je pričvršćena s 3 magnetna nosača, kao prikladnim i sigurnim veznim elementima. Ono što ju čini posebnom je to što je ploča uvijek u trenutku kada vozilo stoji uspravna, a prilikom vožnje može biti fleksibilna. Naime, u vožnji, uslijed udara vjetra ploča ima mogućnost otklona, odnosno može se blago nakositi kako bi smanjila otpor i na taj način onemogućila bilo kakva oštećenja vozila.

Ono što je još interesantnije je to što se ploča ne mora skidati s krova vozila već se može spustiti i fiksirati, u horizontalni položaj, te se na taj način stavlja izvan funkcije, jer više nije čitljiva. Laganim pomakom osigurača, ploča se stavlja u funkciju odnosno podiže se u početni uspravni položaj i postaje čitljiva s obje strane.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas


Magnetne ili lijepljene naljepnice na autu

Magnetna-i-lijepljena-naljepnica-na-autu-

Magnetne ili lijepljene naljepnice na autu

Vozila u svrhu osposobljavanja kandidata za vozača moraju imati natpis s nazivom autoškole u skladu s važećim Zakonom i Pravilnikom RH.

Natpis mora biti žute boje s upisanim nazivom autoškole, sjedištem, adresom i brojem telefona.

Natpis se postavlja na prednjim lijevim i desnim vratima vozila, a u našem asortimanu nudimo:

  • magnetni natpis, koji se vrlo jednostavno skida i postavlja na vozilo prema potrebi, ukoliko se vozilo koristi i u druge svrhe
  • lijepljeni odnosno fiksni natpis koji se ne skida, te ga koriste autoškole koje vozilo koriste   jedino i isključivo u svrhu obuke vožnje.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas


Ploča za označavanje kamiona i autobusa

Na vozilima C1, C i D kategorije ploča za označavanje vozila autoškole mora biti postavljena na prednjoj i stražnjoj strani vozila. Ploče moraju biti pričvršćene prikladnim i sigurnim veznim elementima.

U našoj ponudi imamo magnetne naljepnice sukladne dimenzijama i izgledu Zakona i Pravilnika, a iz razloga što se iste moraju skidati ukoliko se s vozilom ne obavlja obuka.

Budući se radi o kamionima i autobusima koji su novijih generacija i kod kojih se sve više koriste plastični ili aluminijski materijali, kao vanjski dizajnerski dijelovi karoserije, nudimo metalnu ploču kao podlogu, istih dimenzija kao magnetna naljepnica. Ploču plastificiramo, pošto se ona fiksira za karoseriju, a magnetna naljepnica se stavlja i skida po potrebi.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas


Ploča za označavanje motocikla

Ploca-za-motocikl

Ploča za motocikle

Na motociklima (vozila A, A1, A2 kategorije) ploča za označavanje mora biti postavljena na stražnjoj strani motocikla, neposredno uz registarsku pločicu, te mora biti vidljiva u cijelosti.

U našoj ponudi imamo aluminijsku pločicu sa mogućnošću pričvršćivanja prema potrebi motocikla ( ispod ili bočno od registarske oznake), izgledom i dimenzijama identičnim oznaci L na krovnoj ploči vozila, gdje je slovo L reflektirajuće bijele boje, a podloga reflektirajuće plave boje.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas