VAŽNO:

  • Kupovina udvojenih komandi moguća je putem lizinga ili kredita, uz obaveznu konzultaciju prije kupovine vozila
  • U dogovoru s prodavateljem/trgovcem vozila, nudimo preuzimanje vozila u Zagrebu, opremanje vozila i isporuku kod prodavatelja/trgovca ili po dogovoru

Udvojena komanda sa zvučnom signalizacijom za osobna vozila

Udvojena-komanda-sa-zvucnim-signalom-600px

Udvojena komanda sa zvučnom signalizacijom za osobna vozila

 

Na vozilima B kategorije, udvojena komanda ili papučice za mjesto suvozača ( spojka, radna kočnica i gas ili samo radna kočnica i gas za vozila s automatskim prijenosom), funkcioniraju identično i nesmetano, kao i papučice vozača.

Blokiranjem papučica udvojene komande nekim čvrstim predmetom ili nogom, vozačeve papučice i dalje pravilno i nesmetano funkcioniraju.

Udvojena komanda na osobnim vozilima ima obavezno ugrađeni uređaj za zvučni signal. Upotreba uređaja kontrolira se putem vidljivo postavljenog prekidača sa signalnim svjetlom kao vidljivim dokazom aktivacije. Ukoliko, uređaj želimo aktivirati, prekidač mora svijetliti, a dodirom svake pojedine papučice udvojene komande na bilo kojem mjestu i u bilo kojoj točci oglasit će se zvučni signal.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas


Udvojena komanda za kamione

Udvojena komanda za kamione

Udvojena komanda za kamione

Teretna vozila najveće dopuštene mase do 7500 i iznad ( vozila C1 i C kategorije) moraju imati udvojenu komandu najmanje spojke i radne kočnice.

Papučice udvojene komande (spojka i radna kočnica) u kamionu funkcioniraju identično i nesmetano, kao i papučice vozača, pa tako blokiranjem papučica udvojene komande nekim čvrstim predmetom ili nogom, vozačeve papučice i dalje pravilno i nesmetano funkcioniraju.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas


Udvojena komanda za autobuse

Udvojena komanda za autobuse

Udvojena komanda za autobuse

Vozila D kategorije odnosno autobusi moraju imati udvojenu komandu najmanje spojke i radne kočnice.

Papučice udvojene komande u autobusu funkcioniraju identično i nesmetano, kao i papučice vozača, pa tako blokiranjem papučica udvojene komande nekim čvrstim predmetom ili nogom, vozačeve papučice i dalje pravilno i nesmetano funkcioniraju.

Prilikom ugradnje papučica u autobus, vodi se briga o njihovoj mogućoj demontaži, kako bi autobus, ukoliko nije u funkciji za potrebe autoškole, mogao nesmetano obavljati svoju osnovnu djelatnost – prijevoz putnika.

CIJENA: na upit

Kontaktirajte nas


Udvojena komanda za autobuse i kamione – VIDEO